Året der gik

Året der er gået har været plaget af én ting i særdeleshed for mit vedkommende: dovenskab. Dovenskaben har betydet at jeg ikke har fået rørt mig. At jeg ikke har fået gjort de ting, jeg gerne ville. At jeg ikke har levet særligt sund for nu engang at opsummere det. I løbet af året har jeg hovedsageligt levet af fastfood – helst leveret til døren. Men det skal være slut nu! For når det nye år kommer, kommer der også en ny og flottere kvinde frem fra sit triste skjul!

Nytårsforsættet

Den smukke, stædige kvinde i mig, der har besluttet at det skal være slut med dovenskab og fastfood, har også fundet ud af, hvordan det nye års mad skal laves. Kvinden i mig tror ikke på at tage en kold tyrker. I stedet tror hun på at ændre de små ting – og dermed opnå store ting. Den store ting der skal opnås er selvfølgelig et vægttab, – og den lille ting der skal ændres er ingredienserne i de kendte madvarer. Kvinden i mig har bestemt sig for, at den første ret i det nye år skal være en blomkålspizza http://www.hurtigmums.dk/blomkaalspizza-nem-aftensmad/. Hun har fundet en blomkålspizza opskrift under kategorien blomkålsretter på hurtigmums.dk. Hun har valgt at starte det nye år med en blomkålspizza fordi blomkålsretter generelt er rigtigt sunde, faktisk indeholder en blomkålspizza kun 75 kalorier per 100g mod de normale 250 kalorier per 100g i en købepizza. Derudover har hun valgt at starte året med en blomkålspizza for at den dovne kvinde, som stadig bor i mig, ikke skal blive skræmt væk og helt opgive at ligge sit liv om. Den blomkålspizza opskrift, hun har fundet til mig er særdeles let at følge og tager ingen tid at lave! Så glædeligt nytår og farvel til den dovne kvinde i mig – og velkommen til det nye år blomkålsretter og blomkålspizza!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *