Brug KBH som et anderledes sted

For 2 dage siden var jeg et smut nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på motoriserede løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt frygtsom og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Lime, Circ eller Wind. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg fandt faktisk ret nemt en app dvs et program på min mobil som kunne benyttes til nogle af de her elektriske løbehjul. Og rigtig nok man kunne benytte en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på bonuskode til Voi, som var den app eller applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge direkte på telefonen, der var der også en del andre sjove kampagnekoder jeg kunne anvende. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Når det urbane rum forandrer sig

Inspireret så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum på en helt ny måde. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny rabatkode til parkering med appen ParkMan, som jeg også havde fundet online. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Selve betegnelsen inliners referer faktisk til at hjulene står på en linie. Det er så morsomt, og skønt jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra rampen, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og dette resulterede selvfølgelig i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en usædvanlig uhensigtsmæssig måde på asfalten.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil og de manglede lige en sidste spiller. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At skyde pile afsted med compound bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, skyde med hardball rifler udendørs på Skovbanen i Taastrup og nå ja så skal jeg også lige lære at slippe ud af escape rooms i DownTown.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *