Brug slik med logo til at promovere dine brands.

Slik med logo er en helt ny og speciel måde til at promovere dit brand.

I disse tider hvor man bliver bombarderet med reklamer som aldrig før, er det mere vigtigere end nogensinde at din reklame skiller sig ud og gør et indtryk så dit brand vil bliver husket.

Og her er slik med logo noget der virker, folk vil virkelig huske dig og dit firma hvis du byder dem et bolcher med logo, eller hvis en af dine kunder har fødselsdag og du sender en æske luksus chokolade med firmalogo, bolcher med logo, eller endnu bedre du giver dine kunder nogle æsker pastiller med logo, som de kan have i lommen og hver gang de bliver lækkersultne tænker de på dit firma når de tager en pastil.

Girl eating candyDu skal også tænke på at pastiller med logo kommer i en æske, og uden på æsken kan du komme med dit budskab.

Hvis vi tænker os at der er 30 pastiller med logo i en æske, så vil dine kunder kigge ca. 30 gange på din reklame før æsken er tom, og du giver dem selvfølgelig mere end en æske.

Det er en form for reklame der virkelig skiller sig ud og er med til at dit firma bliver husker, og denne form virker med garanti meget bedre end en lille sort hvid rubrik på side 12 i en lokal avis.

Hvis du skulle vælge imellem den reklame du bliver bombarderet med på internettet, som du er irriteret over og vil helst være fri for,med den lækre æske chokolade med firma logo, så  er der ingen tvivl om hvad du vil vælge og huske.

Se alle de muligheder du har med slik med logo på Presentas hjemme side her http://www.presenta.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *