Få bugt med algerne på fliserne

Når dine fliser begynder at få grønne belægninger, så er det på tide at få fliserne renset med algerens. Der er altid tilfredsstillende at få renset fliserne, så de igen kommer til at se flotte ud. Det er meget forskelligt hvordan den enkelte dansker fjerner alger fra fliserne. Nogen køber et specifikt algerens middel i supermarkedet, mens andre får en professionel ud til at spule det væk. Find ud af hvad der er den bedste løsning for dig, så du kan få bugt med algerne.

Kom godt i gang

Du vil primært opleve at få alger på fliserne de steder, hvor der er skygge det meste af tiden. Det skyldes, at alger bedst trives i fugtige samt skyggefulde områder. For at algerne spreder sig har de også brug for solens stråler. Algerne har brug for begrænset sol, da for meget sol kan være med til at de tørrer ud og dermed dør.

Hvis du gerne vil forsøge at fjerne algerne med børste og vand, så skal du bruge kræfter på at skrubbe på dem. Du kan supplere med et algerens middel, så du får løsnet algerne og dermed får fjernet de grønne belægninger.

Hvordan gør andre?

Du skal være tålmodig med at fjerne alger fra fliserne. Afhængig af hvor godt algerne sidder fast, kan det være nødvendigt at behandle mere end en gang. På internettet kan du finde ud af hvordan andre fjerner alger fra deres terrasser. Hvis du ikke mener at algerens midlet har virket optimalt, så kan du altid prøve et andet mærke.

Danskerne er generelt gode til at anmelde produkter samt komme med deres erfaringer omkring alverdens emner. Derfor kan du også undersøge, hvordan andre har fået bugt med algerne i deres haver. Klik her hvis du gerne vil vide noget mere om algerens samt algebekæmpelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *