Fordele ved et bredt, flot hæve sænkebord

En af de største ulemper ved at have et almindeligt skrivebord eller computerbord er, at du er fastlåst til en bestemt højde og pladsen meget hurtigt er blevet opbrugt, selvom du ikke rigtigt har andet end det essentielle på pladen. Værre er det, når man begynder at blive stiv i ben og ryg, men du stadig har mange gøremål på computeren, så du må bide ømheden i dig til du er færdig.

I begge tilfælde kan det være en idé at overveje at investere i et flot og moderne hæve sænkebord, så du kan indstille højden og frigøre dig selv fra den stillesiddende byrde. 

  1. Handler om krop og frihed.

Med et godt hæve sænkebord får du både pladsen til at bevæge kroppen, men du får også mulighed for at indstille din egen position så du ikke belaster noget. Ved at have en bred overflade får du også mulighed for at gøre flere ting på en gang. Du vil kunne have en stak papirer, måske to skærme, et tastatur og meget andet computergrej, og du kan alligevel have en god bog og en kande te stående uden at det er i vejen, så du er klar til dine pauser.

Så at have et funktionelt hæve sænkebord medbringer en masse ekstra muligheder for at gøre hverdagen ved skrivebordet mindre anstrengende, samtidig med at den bliver mere fri og behagelig.

  1. Behag forbedre koncentrationen

Fordi du kan være ved computeren i mere behagelige positioner, vil du også have færre ting som forstyrrer din koncentration. Ømhed i ryg, ben og nakke fra at sidde forkert, bliver slettet i det øjeblik du kan stå og kigge direkte ind i skærmen. 

På den måde får du udover at forbedre jobbet for din krop, også forbedret det for dit mentale velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *