Gør noget ved den trivielle dagligdag med spice det hele op

Nogle gange får man fornøjelsen af at lægge øre til historier fra andres sexliv. I visse tilfælde kan disse historier virke så absurde at man tænker om de overdriver; og begiver man sig ud på det åbne internet i en søgning efter nye stillinger sidder man ligeledes fortvivlet. Kan man det?

Mange vil forkaste muligheden som værende noget man kun kan, hvis den ene har en lav vægt og den anden har massere muskler. Det er trist, for det behøver faktisk ikke at være noget der er umuligt for de gennemsnitlige par.

Grej og sikkerhed

Ønsker man at det hele skal spices op og man vil prøve de vildere positioner, så er det virkelig ikke en dårlig idé at investere i en sexgynge. Udover at sexgyngen er spændt fast i loftet, så du ikke behøver at bekymre dig om rygskader og overbalance, så vil en sexgynge også øge sikkerheden under samleje.

Forestil dig de her vilde positioner hvor man har løftet sin partner op og er aktive uden nogen rigtig støtte. Ja, partneren støtter sig måske op ad væggen, men en væg kan være glat. I takt med at sveden kommer frem, så vil man glide og uheld vil følge. Dette er noget som en sexgynge sikrer ikke komme til at ske.

Der er også tilliden mellem jer. Ikke alle er trygge ved at blive løftet op, og en sådan utryghed kan mærkes under samleje. Det bliver ikke lige så hedt, og det er jo synd når alt der skal til at skabe trygheden er så enkelt et køb som en sexgynge.

Den skaber sikkerhed, tryghed, den er fræk og den hjælper med at undgå potentielle skader i forbindelse med løft uden at gå på kompromis med stemningen. Det er jo bare perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *