Grundig Mac reparation

Jeg har lige sendt min Mac til Mac reparation, og jeg håber inderligt, at den kommer hjem, bedre end da jeg sendte den af sted, http://www.mobilcentermidt.dk/shop/mac-reparation-510s.html. Det er jo nu engang sådan, at det virkeligt ikke er alle, der er direkte enige med mig om dette. Det er typisk fordi, at de ikke er klar over, at når det kommer til det at sende en computer til Mac reparation, så er det de færreste der ved, at man også kan bede om, at få den udbedret. Man kan altså betale for, at få den opdateret. Det er både software og hardware jeg her taler om. I mit tilfælde og ved min Mac reparation, har jeg dog kun bedt om, at få min hardware opdateret.

Det er fordi, at jeg selv, har ret godt styr på software, og ofte så vil jeg gerne have nogle ting, som der ikke rigtigt er andre der har. Det er altså ret smart, og der er jo sådan set ikke nogen tvivl om, at når man ved så meget om software som jeg gør, at man så også helst selv vil stå for at opdatere det. Det er dog ikke det samme med en Mac reparation, og derfor mener jeg virkeligt, at man helt klart vil få mest ud af, at bruge lidt tid og ikke mindst ekstra penge på sin Mac reparation, og få opdateret ens maskine.

Bedre Mac reparation

Så det er faktisk en god måde, at få lidt mere ud af sin Mac reparation, end bare det at få den lavet. Man glæder sig helt vildt, og man kan tydeligt mærke den store forskel der er. Det er ikke lige sådan, at komme i tanke om, og jeg er også overbevidst om, at når alt kommer til alt, at det så også er ret vigtigt at huske, at man skal bede om denne ekstra service, til ens næste Mac reparation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *