Hvad er clairvoyance egentlig for noget?

Clairvoyance bryder afstanden, vi normalt har til det hinsides. Det er en måde, hvorpå en clairvoyant igennem spirituel og åndelig træning kan bryde med den barrierer, vi normalt har med den anden dimension. Har du f.eks. afdøde venner eller bekendte, vil det i nogle tilfælde være muligt at komme i kontakt med dem. 

Clairvoyance er altså en kommunikation fra vores verden til en anden. Kommunikationen går gennem clairvoyanten og videre til dig. 

Bliv klogere på de forskellige varianter

Når de fleste af os tænker på clairvoyance, tænker vi ofte på film, hvori en clairvoyant kontakter en død person. Det kunne være en krimifilm, hvor den døde har vigtige informationer.

Det er dog meget mere end det. Eller, det er ikke kun det. Clairvoyance er mere end at kontakte dit afdøde familiemedlem – og heldigvis for det. Det kan faktisk også ofte være ret svært at finde kontakt til den person, du gerne vil i kontakt med. 

Det handler derfor om at vide noget om de forskellige praksisser og om at vide, hvad du vil have ud af den tid, du bestiller.

Du kan starte med at undersøge hvad er clairvoyance egentlig?. Der kan du få et godt overblik og blive mere indført i clairvoyancen.

Det er aldrig for sent at prøve

Fordomme og fordømmelser har altid været en belastning for praksisser som clairvoyance eller andet, der ikke passer ind i vores gængse verdensopfattelse. 

Det er dog vigtigt at understrege – og det gælder for alle nye oplevelser – at du får mest ud af det, hvis du møder det med et rent sind. 

Går du ind til en tid hos en clairvoyant med et lukket sind, har den gode oplevelse svære udsigter. Lad fordømmelserne og fordommene blive derhjemme. Det vil helt sikkert gavne din oplevelse i sidste ende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *