Læs her om hvorfor du skal vælge algerens

Algerens er efterhånden blevet en populær løsning i Danmark, som både privatpersoner og offentlige institutioner vælger. Algerens – såfremt det udføres korrekt – er en både skånsom og god behandling, der tager hensyn til miljøet og samtidig giver flotte og tilfredsstillende resultater. 

Vælger du Glad Rens, vil du opleve gode og hurtige resultater, professionel håndtering, skarpe priser og effektiv behandling.

Hvad er alger, og hvorfor fjerner man dem?

Der findes både mikroalger og makroalger – men i daglig tale kaldes alle disse blot for alger. Algernes opgave er at skabe en god balance i naturen, og derfor kan det synes forkert af miljømæssige årsager at bekæmpe dem. 

Når algerne fjernes, er den vigtigste opgave derfor, at der ikke anvendes kemiske stoffer som en del af processen. Anvendes kemiske stoffer kan det betyde, at alt lige fra naturen, dyrene og vandløb tager skade. Derudover kan mennesker, der omgiver sig i miljøer med et højt niveau af kemiske stoffer, sågar også tage skade på sigt.

Derfor er der flere nødvendige hensyn at tage, når man udfører algerens. Der er skarp lovgivning på området, og du kan derfor være garanteret, at behandlingen udføres i overensstemmelse med aktuel lov. Derfor benyttes der også kun produkter, der ikke skader miljøet eller andre.

Hvor ses alger typisk henne?

Alger kan ses mange steder. Har du haft et akvarium – eller blot set et – har du med stor sandsynlighed allerede set alger her. Alger stortrives nemlig i et fugtigt miljø, og derfor er det danske vejr et oplagt sted for algerne. Mange med fliser eller terrasser oplever derfor også, at der kommer store frembrud af alger med årene. Det kan ødelægge havens eller terrassens udseende, hvis algerne overtager. Derfor er algerens en genial løsning, der giver dig dine fliser og din terrasse tilbage i god og pæn stand. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *