Læs om hashmisbrug

Hvis du godt kan lide at ryge, og måske føler at du ryger lidt for meget, så skal du begynde at læse lidt om dine muligheder ved et reelt hashmisbrug. Det er for det første meget vigtigt, at du sørger for at passe på, og du skal virkeligt også være forsigtig med det fra starten af. Jeg vil dog mene, at et hashmisbrug er meget mere end at ryge, og det er faktisk muligt at ryge en del uden at have et reelt hashmisbrug.

Det har jeg set flere personer opnå, og jeg ved også, at det i mange øjne er hele meningen med et hashmisbrug, at man altså kan komme sig over det at have et hashmisbrug og i stedet bruge det at ryge til noget positivt. Det er utroligt svært, men jeg ved, at der er mange der ved dette, men desværre endnu flere der ikke ved det, og derfor er der altså også så mange der har et hashmisbrug. Det er virkeligt en skam, og det er jo ikke ret sjovt at se på, og jeg vil da helt klart mene, at du skal være meget forsigtig med, at du ikke også selv falder i et hashmisbrug. Det ville ikke være rart, og jeg syntes helt klart, at du vælge andre måder at få dit sus end ved at starte et hashmisbrug.

Farligt med hashmisbrug

Det er nemlig ret vigtigt at du forstår, at et hashmisbrug er ret farligt, og for mange er det faktisk en del værre end man først lige skulle tro. Det er altså ret lumsk, og hvis jeg var dig, så ville jeg virkeligt passe på, at du ikke også fik et hashmisbrug. Det er virkeligt noget af det værste man kan få, og jeg har selv passet meget på, at jeg ikke også selv er kommet i gang med et hashmisbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *