Nøglen til rygestop er igennem valg af den rette e juice til e cigaretten

e juice eksempelFor tre uger siden aftalte jeg med min kone, at vi begge skulle begynde på noget nedtrapning af smøger. Derfor var det et stort skridt for os, da der var gået fire dagen, uden vi havde røget noget som helst. Men det er sådan, at vi kunne mærke, at vi havde brug for noget nikotin i kroppen. Derfor håbede jeg på, at jeg kunne finde på et alternativ, der ikke var så skadelig som cigaretter. Jeg fandt frem til, at equit.dk solgte en masse e cigaretter og i de e cigaretter skulle der hældes noget e juice. I starten vidste jeg ikke, hvad e juice. Men senere fandt jeg ud af, at man kunne få e juice med og uden nikotin.

Du kan læse mere om e-juice her.

Min kone og jeg blev rigtig glad for e juice med smag af ananas

Der var flere grunde til, at vi var skeptiske i starten. Vi havde nemlig aldrig troet, at det ville være så nemt for os at kvitte smøgerne til fordel for sådan noget som e juice. Men senere fandt vi ud af, at man kunne få e juice med ananas smag. Både min kone og jeg er ret vilde med e juice, og derfor blev vi begge nødt til at prøve e juice med ananas smag. Vi prøvede den og vi var ret vilde med resultatet. Det hele var rigtig godt, og jeg ønskede, at jeg først og fremmest kunne gøre noget, så andre også kunne smage denne fantastiske smag af e juice med ananas smag. Derfor vil jeg frem over gå rundt og anbefale den til alle andre i min omgangskreds, fordi jeg mener, at det er det rigtige at gøre. Det er en historie, som du kan vælge at skrotte eller bare fortælle videre til dine børn.

Nogle gange går det helt over gevind med smage. Det kan du læse om i den her artikel fra Ekstra Bladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *